Een eenvoudig Blenheim kwaliteit voorbreng hoofdstel met een platte neus- en frontriem, en met aantrekkelijke messing fittingen. 5/8 "(16mm) bakstukken.
Blenheim kwaliteit voorbreng hoofdstel voorzien van een messing frontriem, chique gestikte neusriem en massief messing sluitingen. 5/8 "(16mm) Bakstukken.
Kwaliteit lederen running martingaal koppeling met zelf gekleurde stiksels en gesp.
Handige losse sperriem om van een gewone neusriem (cavesson) een gecombineerde neusriem te maken. Gemaakt van Blenheim kwaliteit leer.
Het Ragley Blenheim-kwaliteit gevoerde lederen halster heeft een verstelbaar gevoerd kopstuk en neusriem voor een perfecte pasvorm. De clip-on keelriem en de massief messing sluitingen geven dit elegante halster veel comfort en een perfecte uitstral...
Blenheim kwaliteit borsttuig met (50mm) elastiek. Ontworpen om comfortabel te zitten aan elke kant van de borst van het paard.
Kopstuk van Blenheim Leer
Dit opvallende lederen reishalster halster heeft een ruim gevoerd kopstuk en neusriem, waardoor het bijzonder geschikt is om op reis te dragen. Zeer representatief en heel comfortabel.
Dit echt geweldig uitziende Blenheim kwaliteit lederen halster is instelbaar op de neus en het hoofd en is voorzien van massief messingen sluitingen.
Deze lederen martingaal verbinding helpt spreiding van de teugels te voorkomen en zorgt voor betere controle. ook wordt het risico van verwarring van tuig wordt voorkomen. Gespsluiting en roestvrij stalen ringen.
Deze platte neusriem is van Blenheim kwaliteit leer.
Blenheim kwaliteit onderscheidend voorbreng hoofdstel met mooie stiksels op de neus- en frontriem, massief messing sluitingen, en 5/8 "(16mm) bakstukken.
Een prachtig zacht lederen halster met soepel leer waardoor het de ideale keuze is om comfortabel mee te reizen. Het kan worden aangepast aan beide zijden van het hoofd en de neusriem met de gedraaide stijl voorkomt bovendien dichtknijpen.
Leidteugel koppeling met massieve messing clips, D-ring en draaispil.
Blenheim kwaliteit lederen borsttuig met (50mm) elastiek. De runningmartingaal verbinding kan worden losgehaakt en snel aangepast worden aan de vier D-ringen.
Blenheim kwaliteit lederen vaste martingaal met roestvrij stalen sluitingen en twee instel punten.
Blenheim kwaliteit lederen gesloten martingaal moestvrij stalen sluitingen
Deze Martingaal verbinding kan aan aan beide einden worden ingesteld om zo een perfecte pasvorm te maken. Helpt de teugels onder controle te houden, waardoor ook het risico van verstrengeling van tuig wordt vermeden.
Blenheim kwaliteit met continentale web teugels. Nuttig voor longeren, of gereden, vlakke werk, of springen. De druk wordt opgevoerd aan het bit wanneer het paard het hoofd te ver omhoog houdt, De controle ligt in de hand van de ruiter. Goed voor het...
Blenheim kwaliteit leidteugel met messing gesp, en lus aan de handzijde; (72") 1.80m lang.
Blenheim kwaliteit borsttuig gemaakt van zeer sterk elastiek.
Handige verbindingstu om van een losse neusriem (cavesson) een gecombineerde neusriem te maken. Gemaakt van Blenheim kwaliteit leer.
Schitterende handgemaakte lederen koker voor jachtflesje van kristalglas (artikel 953)
Deze slimme trainingshulp plaatst een zachte, neerwaartse druk op het bit en dat alleen wanneer het paard zijn hoofd te hoog opheft, eerder bemoedigend dus, dan hem in een contour te dwingen. Voor longeren of tijdens het rijden.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies