Blenheim kwaliteit lederen borsttuig met (50mm) elastiek. De runningmartingaal verbinding kan worden losgehaakt en snel aangepast worden aan de vier D-ringen.
Blenheim kwaliteit borsttuig met (50mm) elastiek. Ontworpen om comfortabel te zitten aan elke kant van de borst van het paard.
Blenheim kwaliteit borsttuig gemaakt van zeer sterk elastiek.
Voorkomt het schuiven van e Martingaal door de halsriem..
Dit opvallende lederen reishalster halster heeft een ruim gevoerd kopstuk en neusriem, waardoor het bijzonder geschikt is om op reis te dragen. Zeer representatief en heel comfortabel.
Dit echt geweldig uitziende Blenheim kwaliteit lederen halster is instelbaar op de neus en het hoofd en is voorzien van massief messingen sluitingen.
Bleinheim leerkwaliteit Ierse Martingaal met roestvrijstalen ringen.
Deze neusriem geeft een betere controle.
Deze lederen martingaal verbinding helpt spreiding van de teugels te voorkomen en zorgt voor betere controle. ook wordt het risico van verwarring van tuig wordt voorkomen. Gespsluiting en roestvrij stalen ringen.
Blenheim kwaliteit voorbreng hoofdstel voorzien van een messing frontriem, chique gestikte neusriem en massief messing sluitingen. 5/8 "(16mm) Bakstukken.
Blenheim kwaliteit lederen vaste martingaal met roestvrij stalen sluitingen en twee instel punten.
Deze Martingaal verbinding kan aan aan beide einden worden ingesteld om zo een perfecte pasvorm te maken. Helpt de teugels onder controle te houden, waardoor ook het risico van verstrengeling van tuig wordt vermeden.
Handige losse sperriem om van een gewone neusriem (cavesson) een gecombineerde neusriem te maken. Gemaakt van Blenheim kwaliteit leer.
Handige verbindingstu om van een losse neusriem (cavesson) een gecombineerde neusriem te maken. Gemaakt van Blenheim kwaliteit leer.
Een eenvoudig Blenheim kwaliteit voorbreng hoofdstel met een platte neus- en frontriem, en met aantrekkelijke messing fittingen. 5/8 "(16mm) bakstukken.
Leidteugelketting messingkleur in drie maten.
Blenheim kwaliteit onderscheidend voorbreng hoofdstel met mooie stiksels op de neus- en frontriem, massief messing sluitingen, en 5/8 "(16mm) bakstukken.
Deze platte neusriem is van Blenheim kwaliteit leer.
Kopstuk van Blenheim Leer
Deze slimme trainingshulp plaatst een zachte, neerwaartse druk op het bit en dat alleen wanneer het paard zijn hoofd te hoog opheft, eerder bemoedigend dus, dan hem in een contour te dwingen. Voor longeren of tijdens het rijden.
Blenheim kwaliteit leder met grote Newmarket ketting en handige handlus. 81" (2.04 mtr) lang.
Bevestigen aan beide bitringen, zorgt voor extra controle in de showring.
Blenheim kwaliteit lederen Running Martingaal met roestvrij stalen sluitingen.
Deze lage neusriem is voorzien van een zachte voering voor meer comfort.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies