Een eenvoudig Blenheim kwaliteit voorbreng hoofdstel met een platte neus- en frontriem, en met aantrekkelijke messing fittingen. 5/8 "(16mm) bakstukken.
Blenheim kwaliteit voorbreng hoofdstel voorzien van een messing frontriem, chique gestikte neusriem en massief messing sluitingen. 5/8 "(16mm) Bakstukken.
Dit echt geweldig uitziende Blenheim kwaliteit lederen halster is instelbaar op de neus en het hoofd en is voorzien van massief messingen sluitingen.
Handige losse sperriem om van een gewone neusriem (cavesson) een gecombineerde neusriem te maken. Gemaakt van Blenheim kwaliteit leer.
Dit opvallende lederen reishalster halster heeft een ruim gevoerd kopstuk en neusriem, waardoor het bijzonder geschikt is om op reis te dragen. Zeer representatief en heel comfortabel.
Blenheim kwaliteit lederen vaste martingaal met roestvrij stalen sluitingen en twee instel punten.
Kopstuk van Blenheim Leer
Blenheim verstelbaar lederen Halster voor raceveulens. Dit met de hand genaaide Blenheim kwaliteit lederen halster is speciaal ontworpen voor renpaarden. Verstelbaar op het hoofd en om de neus met massief messing sluitingen.
Leidteugelketting messingkleur in drie maten.
Blenheim kwaliteit leidteugel met messing gesp, en lus aan de handzijde; (72") 1.80m lang.
Blenheim kwaliteit onderscheidend voorbreng hoofdstel met mooie stiksels op de neus- en frontriem, massief messing sluitingen, en 5/8 "(16mm) bakstukken.
Deze Acryl borsttuig beschermer geeft een extra bescherming tegen de inwerking van het tuig op de borst.
Voorkomt het schuiven van e Martingaal door de halsriem..
Deze neusriem geeft een betere controle.
Deze platte neusriem is van Blenheim kwaliteit leer.
Deze slimme trainingshulp plaatst een zachte, neerwaartse druk op het bit en dat alleen wanneer het paard zijn hoofd te hoog opheft, eerder bemoedigend dus, dan hem in een contour te dwingen. Voor longeren of tijdens het rijden.
Een prachtig zacht lederen halster met soepel leer waardoor het de ideale keuze is om comfortabel mee te reizen. Het kan worden aangepast aan beide zijden van het hoofd en de neusriem met de gedraaide stijl voorkomt bovendien dichtknijpen.
Ideaal in combinatie met leidteugel. Lengte 30 cm (12").
Ideaal in combinatie met leidteugel. Lengte 37 cm (15").
Blenheim lederen Leidteugel met Messing Ketting. Lengte ketting 24 "(61cm)
Blenheim kwaliteit lederen borsttuig met (50mm) elastiek. De runningmartingaal verbinding kan worden losgehaakt en snel aangepast worden aan de vier D-ringen.
Blenheim kwaliteit borsttuig gemaakt van zeer sterk elastiek.
Blenheim kwaliteit lederen gesloten martingaal moestvrij stalen sluitingen
Bleinheim leerkwaliteit Ierse Martingaal met roestvrijstalen ringen.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies