Transportbescherming paarden


Ideaal om je klittenband bevestigingen een schoonmaakbeurt te geven, waarna ze weer als nieuw zullen werken. Met deze reiniger verwijder je eenvoudig vuil, pluisjes, opgedroogde modder, mest etc.

Travelmates

€55,00
Deze mooie transportbeschermers bieden een stevige schokabsorberende bescherming tegen beenbeschadigingen tijdens het transport. Het afgeronde ontwerp zorgt voor veel comfort en klittenband sluitingen houden de beschermers perfect op hun plaats.

Travel Boots

€44,50
Travel Boots. Nylon voeringen en royale vullingen beschermen de benen tegen klappen, beschadigingen en wondjes. Ergonomische vormgeving en de klittenband zorgen voor de perfecte pasvorm en houden de beschermers veilig op hun plaats.Set van 4.
De EQUI-FLECTOR®-borstplaat is voorzien van stoffen met een hoge zichtbaarheid en reflecterende details om ruiter en paard zichtbaar te houden bij weinig licht of op de weg. Bevestiging via de verstelbare nekriem en door de singellus.
Korte fleece gevoerde reisbeschermers met een stevige nylon buitenkant en een dikke synthetische schapenvacht voering. De kortere lengte wordt gemakkelijker geaccepteerd door paarden die niet zo gewend aan reizen.
Deze budget reisbeschermers zijn gemaakt met een zachte, flexibele gewatteerde binnenkant
waardoor ze ideaal zijn voor paarden die voor het eerst reizen of nog nooit reisbeschermers gedragen hebben. Eenvoudig aan en uit te trekken. Scherp geprijsd.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies