EQUI-FLECTOR®-borstplaat

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EQUI-FLECTOR
€ 21,99 Incl. btw
Artikelnummer:
9405

EQUI-FLECTOR®-borstplaat

De EQUI-FLECTOR®-borstplaat is voorzien van stoffen met een hoge zichtbaarheid en reflecterende details om ruiter en paard zichtbaar te houden bij weinig licht of op de weg. Bevestiging via de verstelbare nekriem en door de singellus.


Overige info
100% Polyester
Machine wasbaar

Maten
Pony/Cob
Cob/Full

Kleuren
Helder geel
Helder roze

Veiligheid

Ongeacht het tijdstip, de tijd van het jaar of de heersende weersomstandigheden is het noodzakelijk dat paard en ruiter zo zichtbaar mogelijk blijven.  

Rijders en paarden moeten fluorescerende / reflecterende kleding gebruiken tijdens het rijden op of naast de weg. Tijdens het rijden op de weg zal de ruiter namelijk door automobilisten tot drie seconden eerder worden gezien dan iemand zonder. Paard- en ruiterkleding moet schoon, stevig bevestigd en onbelemmerd zijn.

Voor het beste resultaat moeten kledingstukken zo schoon mogelijk en in topconditie worden gehouden. Het wordt aanbevolen kledingstukken zorgvuldig weg te bergen tussen gebruik om contact met vuil te verminderen en daarmee de frequentie van het wassen, waardoor stoffen na verloop van tijd kunnen vervagen, laag te houden. Zie het etiket voor volledige wasinstructies.0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies