Equi-Flector Safety Vest

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EQUI-FLECTOR
€ 18,99 Incl. btw
Artikelnummer:
7001

EQUI-FLECTOR® Safety Vest

Dit gemakkelijk te dragen Equi Flector veiligheidsvest geeft de drager zichtbaarheid tijdens het rijden op de weg of bij weinig licht. Met een binnenzak, reflecterende strips, ritssluiting en een print op de rug.

Kleur
geel

Maten
Volwassenen
XS-XL

Kinderen
XXXS (8-10 jaar)
XXS   (10-12 jaar)

 

Veiligheid
Ongeacht de tijd, tijd van het jaar of de heersende weersomstandigheden, is het noodzakelijk dat het paard en de ruiter zo zichtbaar mogelijk blijven.

Ruiters en paarden moeten fluorescerende / reflecterende kleding gebruiken tijdens het rijden op de weg. Tijdens het rijden op de weg wordt de rijder tot drie seconden eerder door bestuurders gezien dan iemand zonder. Kleding voor paarden en paardensport moet schoon, stevig bevestigd en vrij zijn.

Voor het beste resultaat moeten kledingstukken zo schoon mogelijk en in topconditie worden gehouden. Het wordt aanbevolen om kledingstukken tussen gebruik zorgvuldig op te bergen om contact met vuil te verminderen en zo de wasfrequentie te verminderen, waardoor stoffen na verloop van tijd kunnen vervagen. Zie het etiket voor volledige wasinstructies.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies