Trainingsdekens


Newmarket stijl Fleece Training Deken. Fleece is ideaal voor een trainingsdeken bij koeler weer: lichtgewicht, sneldrogend, verdampt vocht goed, houdt je paard droog. Vastmaken met singel lus en bilkoord.
Deze lichtgewicht, ademende uitrijdeken houdt paard en ruiter zichtbaar bij weinig licht of bij het rijden op de weg. Met reflecterende stroken aan weerszijden aan de achterzijde en op de staart flap. De deken past rond het zadel.
100% wollem Trainingsdeken, Newmarketstijl, ligt onder het zadel of roller (in de stapmolen), ideaal voor als het wat koeler is.
Deze uitrijdeken heeft een ShireTex® 600 denier ripstop waterdichte en ademende buitenkant en een warme fleece voering aan de binnenkant. Door de zadeluitsparing makkelijk aan en uit te doen. De deken heeft veilige reflecterende strips.
Een waterdichte veilige trainingsdeken in heldere reflecterende kleuren, met een warme fleece voering, waardoor het bijzonder geschikt is om in de donkere seizoenen toch buiten te kunnen rijden.
Uitrijdeken heeft een gladde buitenkant is een slim alternatief voor de standaard fleece deken. Gemakkelijk aan en uit te doen door de uitsparingen rond het zadel.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies