Mexicaanse hoofdstel is gemaakt van plantaardig gelooid leer, contrasterende stiksels op de verhoogde en gevoerde frontriem, neusriem en teugels. Schapenvacht neus kussen, ergonomisch gevormd met een alles in één kopstuk voor verminderde druk.
Dit Trens Hoofdstel heeft contrast stiksels op de verhoogde frontriem, neusriem en teugels. Het gevoerde alles in één kopstuk zorgt voor verminderde druk op de poll. Zachte voering van frontriem en neusriem geven veel comfort.
Dit 3 punts borsttuig heeft contrasterende stiksels. Instelbaar aan beide zijden van de schouders. Heeft voeringen op de schoft en de borst voor extra comfort. Met afneembare martingaal en roestvrij stalen sluitingen.
Deze bakstukken voor Avignon hoofdstellen hebben bitclips en roestvrijstalen sluitingen.
Dit Zacht gevoerde Cavesson Hoofdstel heeft contrast stiksels op de verhoogde frontriem, neusriem en teugels. Het alles in één kopstuk zorgt voor verminderde druk op de poll.
Plantaardig gelooid leer en opvallende contrasterende stiksels verbeteren deze aantrekkelijke martingaal met verhoogde en gevoerde nekriem. Roestvrij stalen fittingen. De hulpteugel helpt te voorkomen dat jouw paard het hoofd omhoog brengt.
Deze bakstukken voor Avignon hoofdstellen hebben bline hoekstukken en een roestvrijstalen sluiting.
Comfort hoofdstel met verhoogde en gevoerde neus, frondeel en druk verlagend alles in één kopstuk, grootst mogelijke comfort. Contrasterende stiksels, afneembare sperriem, rubber beklede teugels, blinde hoeksluitingen, roestvrij stalen gespen.
Een fantastisch uitziend vijfpunts borsttuig met zachte met leer beklede opvulling, verwijderbare schapenvacht pads en elastische inzetten om het tuig zo comfortabel mogelijk te maken voor het paard. Vervangende schapenvacht pads apart verkrijgbaar.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies