Avignon gevoerd verhoogd Cavesson Hoofdstel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Avignon Leatherwork
€ 91,99 Incl. btw
Artikelnummer:
3921

Avignon gevoerd verhoogd Cavesson Hoofdstel

Avignon leerwerk
Huiden worden geselecteerd uit de beste leerlooierijen en verwerkt met plantaardige derivaten om een plooibaar, hoogwaardige eindproduct te vervaardigen. Contrast stiksels accentueren de mooie afwerking, die een zacht, soepel en flexibel gevoel geeft. Door het gebruik zal het leer nog meer karakter krijgen terwijl ook robuust en sterk blijft.

Avignon verhoogd Cavesson Hoofdstel
Dit onderscheidende hoofdstel heeft aantrekkelijke contrast stiksels op de verhoogde frontriem, neusriem en teugels. Het gevoerde ergonomische alles in één kopstuk zorgt voor verminderde druk op de poll. De zachte voering van frontriem en neusriem maken het een zeer comfortabele hoofdstel. Compleet met rubberen grip teugels, blinde hoeksluitingen en roestvrij stalen gespen.  

Kleuren
Zwart
Havanna
Eiken 


Maten
Pony,
Cob,
Full,
Extra full

Cavesson-hoofdstellen hebben een neusriem bevestigd aan een slipkop die door de frontriem loopt en onder het hoofddeel van het hoofdstel zit. De neusriem van de kap is een enkele riem van leer die om de mond van het paard past.

Een platte cavesson neusriem is ook bekend als een jager cavesson neusriem.

De neusriem is oorspronkelijk zo ontworpen dat een staande martingaal aan het hoofdstel kan worden bevestigd en zonder martingaal is de neusriem gewoonweg cosmetisch.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies