Deze ademende beenbeschermers bieden volledige bescherming tegen stoten en geven ondersteuning aan kogels, schenen, pezen en ligamenten. Het dubbellaags, schokabsorberende neopreen is zacht en flexibel en heeft daardoor een comfortabele pasvorm.
Deze super ogende springschoenen zijn voorzien van zijdezachte dempende fleecetranden die de koten beschermen tegen schaven en stoten. De rubberen schoenen helpen beschadiging van de hoeven te voorkomen en beschermen tegen inslagen in het hoefgebied. De
Het compressiebestendige Air Motion-materiaal van deze cross country boots is dempend en schokabsorberend om de benen te ondersteunen en geeft een perfecte luchtcirculatie die het vochtniveau laag houdt.
Deze slimme rubberen springschoenen helpen hoefslijtage te voorkomen en beschermen tegen inslagen in het hoefgebied. Gemaakt van 6 mm rubber met een ook met rubber afgedekte klittenband sluiting voor een perfecte uitstraling.
Deze glasvezel polymeer peesafschermersd beschermen zowel de digitale buigpezen als het aanliggende ligament tegen overmatig strekken van de achterbenen. De vulling aan de voorkant beschermt het been perfect tegen kneuzingen.
De dichte, geperforeerde neopreen voering van deze ARMA kootbeschermers biedt ademende, schokabsorberende bescherming tegen stoten en schaven.
Sterke springschoenen van neopreen, zacht aan de binnenkant, krachtig aan de buitenkant. Ideaal voor professioneel gebruik om te beschermen tegen blessures bij overstrekken. De bovenrand is opgevuld om de koot te beschermen. De sterke Armortex stootkusse
Therapeutische pakkingen met gelpads voor warme/koude behandelingen van letsels, na zware inspanningen, zwellingen, pijn, etc. Ergonomische uitvoeringen met veel bewegingsvrijheid. Verkrijgbaar voor knie-, hak(spronggewricht-) en kogeltoepassingen.
Deze neopreenstaartbeschermer helpt de staartimplant/en staart tijdens het reizen te beschermen tegen verwondingen. De afneembare staartzak helpt de staart netjes en schoon te houden. De staartbeschermer heeft een rubberen voering en klittenband sluitinge
De dichte, geperforeerde neopreen voeringen van deze ARMA peesbeschermers bieden met de harde buitenkant een uitstekende ademende en schokabsorberende bescherming.
Veelzijdige therapeutische pakking voor het onderbeen om de gewrichtsbanden en pezen te behandelen. Te gebruiken na zware inspanning, zwellingen, spierspanningen, letsel, bij pijn, voor bloed doorstroming etc. Voor en achter te gebruiken.
Een luxe versie van de populaire modder sokken. De ergonomische vormgeving zorgt voor een comfortabele pasvorm en de dichte neopreen beschermt uitstekend tegen stoten en schrammen. Je maakt hem op maat met de klittenband sluitingen.
Deze neopreen springschoenen bieden bescherming en comfort voor jouw paard. De buitenzijde van neopreen beschermt tegen slijtage en stoten en voorkomt schaven rond de koten. Met klittenband sluiting.
Deze professionele boots beschermen pezen en kogelgewrichten tegen stoten en strijken.
Extra luxe is de Supafleece voering. 
Deze top kwaliteit neopreen staartbeschermer maakt gehannes met bandages tot het verleden. Het is gemakkelijk aan te trekken, beschermt de staart implant tegen verwondingen, houdt vlechten in de staart en is ideaal voor paarden die schuren tijdens het tra
Deze met bont afgezette springschoenen zijn ontworpen voor professioneel gebruik in alle disciplines en beschermen tegen verwondingen tijdens het strekken. De SupaFleece-vacht zorgt voor een comfortabele pasvorm en voorkomt schaven rond de koot. Anti-spin
Deze gewatteerde Staartbeschermer heeft een nylon buitenkant en een gevoerde binnenkant, waardoor hij eenvoudig en comfortabel zorgt voor de bescherming van de staart. Je maakt hem op maat vast met vier elastische klittenband sluitingen.
De sterke ballistic buitenkant en de schokabsorberende binnenkant geven deze Springschoenen een uitstekende bescherming tegen stoten en schaven en de toevoeging rondom van fleece bovenranden zorgt voor een aanmerkelijk beter draagcomfort.
De polyester achter peesafschermingen voor de achterbenen beschermen het canonbeen en de gemeenschappelijke digitale extensor pezen tegen harde stoten en botsingen met obstakels.
Deze professionele boots beschermen pezen en kogelgewrichten tegen stoten en strijken. 
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies