Tempest Original 50

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Shires
€ 83,99 Incl. btw
Artikelnummer:
9349

Tempest Original 50     

Ideaal voor zachte en nat herfst- en lente weer, is deze Tempest Original deken met een 50grams vulling. Deze vulling is de buffer tussen de binnen- en buitenvoering van de deken om condensatieproblemen als gevolg van de vochtige buitentemperatuur op te lossen. De 600 denier ripstop waterdichte en ademende buitenkant biedt weerstand tegen slijtage. 

Kenmerken
ShireTex® 600 denier ripstop
waterdicht en ademende buitenkant
gelaste naden
verstelbare clip borstsluitingen 
verstelbare kruis singels 
verstelbare staartriem,
staartflap 


WarmaRug systeem

WarmaRug Compatible
De deken die dit logo hebben zijn WarmaRug compatibel. Dat betekent dat er een extra voering verkrijgbaar is van 100g of 200g. Het WarmaRug systeem stelt je in staat om isolerende lagen toe te voegen en te verwijderen aan jouw buitendeken. Dit gaat heel gemakkelijk, zonder poespas, en op deze manier kun je optimaal reageren op de weersomstandigheden.

Aan elke kant van de schouder kan de extra voering met klittenband bevestigd worden. En verder wordt hij aan de achterzijde met clips bevestigd aan de D-ringen van de beenriemen.

https://www.equimatch.nl/shires-warmarug-voering.html
 
Kleur
Sea green/white
0f Green lime 
 
Rugmaten
95 t/m 165   
Let op! Wij maken gebruik van de rugmaat.  
Klik hier voor de handige maattabellen voor paardendekens 0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies