Teugels en hulpteugels voor paarden kopen

teugels en hulpteugels kopen

Teugels en hulpteugels voor paarden kopen

Goede teugels en hulpteugels zijn uiterst belangrijk om je paard goed onder controle te krijgen en te houden. Ze vormen tenslotte de verbinding tussen jou en je paard. Bij Equimatch Ruitersportartikelen ben je aan het juiste adres voor nieuwe teugels voor je paard. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan teugels en hulpteugels. Onze teugels zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor jij de beste teugels voor jouw paard vindt. Wil je graag nieuwe paardenteugels kopen, maar heb je daar hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. We geven je graag persoonlijk advies.

Bekijk alle teugels en hulpteugels

  • Gratis verzending boven € 99,-
  • Niet tevreden, geld terug
  • Uitgebreid en professioneel advies
  • Ruim assortiment aan teugels en hulpteugels

 Een ruim assortiment aan teugels en hulpteugels

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan teugels en hulpteugels. Hierdoor vind je eenvoudig een teugel die geschikt is voor jouw paard of pony. Zo vind je bij ons lederen teugels, rubber grip training teugels, gewoven longeerlijnen, gewoven training hulpteugels en diverse andere lijnen, teugels en toebehoren. Hierdoor vind je precies datgene wat jouw paard nodig heeft. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van de geschikte teugels? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

 Welke teugels moet je gebruiken?

Niet ieder stel teugels is altijd even geschikt. Iedere activiteit heeft namelijk zo weer zijn eigen teugels nodig. Hulpteugels dien je bijvoorbeeld te gebruiken om je paard te leren in een bepaalde houding te laten lopen. Ook zijn hulpteugels geschikt als je je paard beter onder controle wilt krijgen. Langdurig gebruik van deze teugels kan echter fysieke klachten veroorzaken. Teugels zijn vervolgens bedoeld om je paard te besturen. Deze zijn wel voor een langere tijd te gebruiken.

Wij helpen je graag!

 De geschikte teugels voor je paard

Veel hoofdstellen worden tegenwoordig geleverd inclusief teugels. Het kan echter voorkomen dat je liever een andere teugel gebruikt. Teugels bieden je de mogelijkheid je paard te besturen. Het is dus van belang om goede teugels te kopen. Als ruiter wil je tenslotte wel dat je paard luistert naar wat jij wilt. Teugels zorgen ervoor dat jij je paard in een bepaalde houding laat lopen en beter onder controle houdt. Hierbij is het van belang dat de teugels de juiste maat en lengte hebben. Dit zorgt voor meer comfort bij je paard. Uiteraard kunnen wij je hierbij altijd van advies voorzien!

Neem contact op!

 Teugels voor je paard kopen

Wil je paardenteugels kopen? Bekijk dan eens het assortiment van Equimatch Ruitersportartikelen. Hier vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten teugels en hulpteugels. Het bestellen van je nieuwe teugels en andere benodigdheden voor je paard gaat heel eenvoudig. Voldoet het bestelde artikel niet aan je wensen? Geef dit dan zo snel mogelijk bij ons aan. Artikelen zijn, mits ongebruikt en in de originele verpakking, binnen 40 dagen te retourneren. Bekijk het assortiment teugels en bestel je nieuwe teugels!

Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies