Laarzen of schoenen kopen

laarzen of schoenen kopen voor paardrijden

Laarzen, jodphurs of (stal)schoenen kopen

Goede en stevige laarzen, jodphurs of (stal)schoenen zijn belangrijk bij het paardrijden. Daarom is het belangrijk om laarzen of schoenen te vinden die goed bij jou passen. Wil je graag goede laarsjes of schoenen kopen? Dan ben je bij Equimatch Ruitersportartikelen aan het juiste adres. Onze laarzen en schoenen zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor jij het beste paar vindt. Bekijk ons assortiment in de webshop en bestel je nieuwe laarzen, jodphurs of (stal)schoenen eenvoudig online!

Bekijk alle laarzen, jodphurs en (stal)schoenen

  • Gratis verzending boven € 99,-
  • Niet tevreden, geld terug
  • Uitgebreid en professioneel advies
  • Ruim assortiment aan laarzen, jodphurs en (stal)schoenen

 Een comfortabele rit met je paard

Als ruiter wil je volop genieten van de rit met je paard. Hiervoor heb je naast een goed zadel en goede teugels geschikte laarsjes of schoenen nodig. Rijlaarzen vind je in verschillende soorten en maten. Van standaard modellen tot chique exemplaren met mooie motieven. Voor een comfortabel gevoel zijn ze gemaakt van kwaliteitsleer en hebben ze een lederen voering. Door gebruik te maken van goede schoenen geniet je meer van de tijd met je paard.

 Het aanbod aan laarzen en jodphurs

In het assortiment van Equimatch Ruitersportartikelen vind je diverse rijlaarsjes en -schoenen voor ruiters. Onze paardrijlaarzen zijn gemaakt van leer en hebben ieder een eigen model. Daarnaast vind je in ons aanbod ook accessoires voor je laarsjes, jodphurs en stalschoenen voor bij het paardrijden. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze laarzentrekkers of onze jodphur clips? Neem direct een kijkje bij al onze laarzen, schoenen en accessoires of neem gerust eens contact met ons op.

Wij helpen je graag!

 Welke laarsjes of schoenen gebruiken?

Paardrijlaarzen en jodphurs zijn essentieel voor iedere ruiter. Door gebruik te maken van paardrijlaarzen zorg je ervoor dat je voeten comfortabel in de zadelbeugels blijven zitten en er niet uitglijden. Jodphurs zijn daarentegen de ideale schoenen om in en rondom de stal te gebruiken. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste laarsjes of schoenen voor jou? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Neem contact op!

 Rijlaarzen en -schoenen voor paardrijden kopen

Wil je graag online nieuwe rijlaarsjes of jodphurs kopen? Bij Equimatch Ruitersportartikelen kun je al je gewenste artikelen op het gebied van ruitersport online bestellen. En dat gaat heel eenvoudig! Voeg simpelweg alle benodigde artikelen toe aan je winkelmand en reken ze af. Wij sturen ze dan zo snel mogelijk naar je toe. Bestellingen boven de € 99,- verzenden we gratis bij je thuis! En bij ons geldt altijd: niet tevreden, geld terug.

Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies