Hooinetten en hooizakken kopen

Hooinetten en hooizakken kopen?

Een goede voeding is belangrijk voor je paard. Te weinig eten is niet goed, te veel eten is niet goed, maar te snel eten is ook niet goed. Een hooinet of hooizak voor paarden biedt hier de uitkomst. En bij Equimatch Ruitersportartikelen kun je hooinetten kopen! Deze netten en zakken worden gebruikt om paarden hooi te voeren. Bij ons vind je altijd geschikte netten en zakken om jouw paard van de juiste hoeveelheid voer te voorzien. We hebben hooinetten en hooizakken in verschillende modellen. Zo kun jij je paard de optimale hoeveelheid hooi laten eten, maar zorg je er ook voor dat jouw paard het hooi niet te snel naar binnen werkt.

Bekijk alle hooinetten en hooizakken

  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Niet tevreden, geld terug
  • Ruilen is altijd mogelijk!
  • Uitgebreid en professioneel advies
  • Ruim assortiment aan hooinetten en hooizakken

 Hooinetten en -zakken voor een betere voeding

Door gebruik te maken van hooinetten of -zakken ligt het hooi niet meer op de grond en is het makkelijker af te wegen. Ze worden gebruikt voor het voeren van paarden in de weide of in de stal. Een hooinet zorgt ervoor dat je paard kleinere porties hooi tegelijk kan eten en zo langer bezig is met eten. Jij leert je gulzige eter het eetpatroon te veranderen. Een langere voertijd zorgt voor minder verveling en een betere spijsvertering.

 Divers assortiment

In het assortiment van Equimatch Ruitersportartikelen vind je diverse soorten hooinetten en hooizakken. Hierdoor vind je altijd wel een geschikte zak of net voor jouw paard of pony. De hooizakken en hooinetten zijn leverbaar in verschillende modellen en afmetingen. De netten hebben bovendien verschillende maaswijdtes. Wil jij een hooinet kopen? Bekijk dan direct ons assortiment en bestel je favoriet.

Bekijk direct het assortiment!

 Voer voor in de trailer

Ga je veel op pad met je paard? Doe je bijvoorbeeld mee aan wedstrijden of wil je verderop in de bossen met je paard bezig zijn? Dan wil je wel dat je paard tijdens het vervoer rustig blijft. Voordeel is dat de hooinetten ook in de trailer te gebruiken zijn. Door hooi in de netten te doen tijdens het transport zorg je ervoor dat je paard afleiding heeft en zich niet verveelt.

 Equimatch - Jarenlange ervaring

Bij Equimatch kun je terecht voor al je ruitersportartikelen. Zo maak jij iedere rit en training met je paard leuker. Naast onze toebehoren voor stal en buiten vind je bij ons ook paardendekens, hoofdstellen, bitten, rijzadels en veel meer. Door onze jarenlange ervaring weten we wat jij als ruiter nodig hebt. Zo kun je bij ons niet alleen hooinetten kopen, maar alles wat je nodig hebt voor jouw paard! Kun je een bepaald product niet vinden of wil je graag advies bij het uitzoeken van de juiste ruitersportartikelen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op!

Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies