Dual density neopreen hak beschermers met een PVC laag aan de achterkant van elke beschermer om de punt van het spronggewricht te beschermen. De beschermers hebben klittenband en gespsluitingen voor extra veiligheid en zijn heel handig op transport.
Dubbel gelaagde neopreen kniebeschermers met een PVC-laag over de voorkant van elke beschermer
om de knie te beschermen als het paard valt of de knieën stoot. Bevestiging met klittenband en gespen voor extra veiligheid.
Ontworpen om laag over de kroonrand te vallen en deze te beschermen. De springschoen wordt vastgemaakt met klittenband, is voorgevormd voor een perfecte pasvorm en is een lichtgewicht beschermer.
Hetzelfde Award winnende ontwerp als dat van artikel 1817. Deze beschermers zijn voorzien van een comfortabele fleece voering die helpt te voorkomen dat vuil, modder en zand zich omhoog bewegen in de beschermers en daardoor irritatie veroorzaken.
De reserveblaadjes voor Mark II Springschoenen zijn per stuk verkrijgbaar, dus weinig kosten van vervanging. Zie ook Artikel 1819S, de reservebandjes die ook los verkrijgbaar zijn.
Wereldwijd ook door professionals gebruikte cross country springschoen die in het water of bij drassige omstandigheden niet zal omkeren en kan leiden tot een val De schoen is gemaakt van zeer zacht ontworpen plastic om te beschermen tegen wrijving.
De reserve sluitbandjes voor Mark II Springschoenen zijn per stuk verkrijgbaar, dus weinig kosten bij vervanging. Zie ook Artikel 1819P voor de reservebladen die ook los verkrijgbaar zijn.
Deze bekroonde peesbeschermers hebben een uitstekende pasvorm, drievoudige klittenbandsluiting
en gevoerde stoot pads aan de binnenkant van het been voor extra bescherming.
Uniek van Westropp zijn deze kniebeschermers en pijpkousen in één. Deze combi heeft een extra geharde laag aan de voorkant om verdere bescherming te bieden. De beschermers worden van achter naar voren met klittenband op maat vastgemaakt.
Deze Neopreen beenbeschermers beschermen het been en van de hak of de knie naar beneden tot aan de kroonrand. Ideaal voor het helpen om mok te voorkomen en als lichtgewicht bescherming in het veld. Is tevens een alternatief voor bandages.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies