Super borsttuig van Salisbury leder, met contrasterend stiksel, zacht onderlegd, en echt schapenvacht bontjes voor optimale drukverdeling. Afneembare martingaal, roetsvrijstalen gespwerk, elastisch tussenstuk, en omwisselbare bontjes.
Dit Salisbury top kwaliteit lederen hoofdstel heeft een rechthoekig verhoogd en gevoerd kopstuk en neusriem. De neusriem hoofdband loopt over het kopstuk om de druk op de poll te verminderen. Blinde hoeksluitingen en rubberen grip teugels.
Bakstukken met bitclips en gespen aan de andere zijde. Gemaakt om te passen bij het Salisbury leerwerk programma.
Dit hoofdstel heeft een gecombineerde neusriem, zacht gevoerd kopstuk, en rechthoekig verhoogde en gevoerde frontriem en neusriem. Het is voorzien van mooie witte stiksels. Compleet met rubber grip teugels.
Bakstukken met blinde bit sluiting en gespen aan de andere zijde. Gemaakt om te passen bij het Salisbury leerwerk programma.
Reserve pads voor Salisbury Vijfpunts Borsttuig, 100% pure wol.
Drie punts borsttuig met gedetailleerde stiksels. Heeft een afneembare martingaal, is verstelbaar aan de borstzijde en heeft een zachte voering aan de schoftzijde. De schouderriemen hebben elastische inzetstukken.
De neusriem hoofdaansluiting van dit mooie Mexicaanse hoofdstel loopt over het kopstuk om de druk op de poll te verminderen. Verhoogd en gevoerd kopstuk, neusriem en frontriem. Blinde hoeksluitingen en rubberen grip teugels.
Salisbury running martingaal met gedetaillerde stiksels zodat dit mooi aansluit bij de andere leer producten van Salisbury.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies