Devils Relief

€19,02
Als het comfort voor de gewrichten van je paard en kwaliteit van zijn leven voor jou prioriteit heeft, zou je Devil's Relief moeten geven.

Melasse

€13,57
NAF Melasse is een relatief lage suiker, een gemakkelijke te gieten mengsel dat gemakkelijk kan worden toegevoegd aan het voer om de eetbaarheid te verbeteren.
Voor een evenwichtige groei van het veulen: Supplement voor de fokmerrie vanaf 3 maanden voor de geboorte tot drie maanden na de geboorte van het veulen. En supplement voor het veulen tot hij 4 jaar oud is.

Vita Ferrin

€20,40
VitaFerrin is rijk aan ijzer en verrijkt met vitaminen en mineralen om training en prestaties te maximaliseren. Het bevat yucca en echinacea die het immuunsysteem ondersteunen. Geef vitaFerrin om topprestaties te handhaven.

Zeewier

€19,02
Zeewier is vooral aanbevolen wanneer er te weinig krachtvoer in het dieet zit, waardoor er een tekort kan ontstaan aan vitaminen en mineralen. Het is ook een ideale aanvulling voor tarwe intolerante paarden.

Biotin Plus

€25,30
Biotin Plus is voor het onderhouden van gezonde hoeven.

Electro Salts

€28,02
Electro Salts
Effectieve aanvulling van lichaamszouten die door zware inspanning of warm weer verloren zijn gegaan. Bevat vier essentiële zouten in een glucose basis voor een goede opname. Aanvulling na zweten, warm weer of hard werk.

Magic Vloeibaar

€42,47
Magic bevat een mengsel van magnesium en traditionele kruiden die erom bekend staan dat zij het vertrouwen en de concentratie kunnen bevorderen. Deze mix van magnesium en kruiden van Magic helpt het paard te ontspannen en geeft hem vertrouwen.

GastriAid

€46,79
Helpt op een natuurlijke manier de gezondheid van de maag te bevorderen en het PH-evenwicht in de darmen te behouden. Kan helpen bij klachten door stress.

Knoflook Poeder

€10,69
100% pure Knoflookpoeder om het immunsysteem te ondersteunen.Knoflook wordt aanbevolen voor de algemene gezondheid en voor het dagelijkse onderhoud van de gezondheid van de luchtwegen.

Hoof Moist

€17,95
Profeet Hoof Moist is een op water gebaseerde, vochtinbrengende gel die zorgt voor een goede vochtbalans van de hoef. Bevat tea tree olie.

Citronella Spray

€15,00
Langdurig effectieve Citronella insecten spray voor de zomervacht van paarden.

D-Itch

€46,79
D-itch is speciaal ontwikkeld om het paard te helpen bij het vechten tegen zeer onaangename voorjaar en zomer huidaandoeningen, zoals zomereczeem.

Wrap

€3,25
Een samenhangend elastische steunverband, speciaal ontworpen om wondverband voorzichtig en effectief op zijn plaats te houden.

Haylage Balancer

€34,14
Ideaal voor paarden die moeite hebben met de verwerking van kuil.
Dit is een volledig natuurlijk supplement om te helpen bij de opname van ruwvoer, terwijl het tevens helpt om gezonde, comfortabele darmen te behouden.

Pink Senior

€36,09
Pink Senior helpt balans te brengen in de voeding en het spijsverteringsstelsel, het stelt jouw paard in staat om voeropname maximaliseren. Aanbevolen voor alle oudere paarden/pony's, ongeacht of ouderdom al zichtbaar is of niet.

Hoof & Sole

€19,90
Hoof & Sool, is goed plaatselijk toe te passen voor gebarsten hoeven en zachte zolen. Helpt te verharden, te versterken en de hoef te desinfecteren.

MSM

€27,25
MSM is essentieel voor de gezondheid en de elasticiteit van het bindweefsel rond de gewrichten. Het is rijk aan biologisch beschikbaar zwavel, essentieel voor de gezondheid van zachte weefsels, pezen, ligamenten en spieren.
Voor het dagelijks onderhoud van gezonde gewrichten

Recover

€22,70
Een antioxidant formule om spieren te ontspannen. Ideaal na zware inspanning en wedstrijden.
Ondersteunt het proces van natuurlijk herstel.

Muck Off

€11,80
Hardnekkige mest vlekken betekenen niets voor deze krachtige formule. Een beetje spray op de vlek en je veegt het zo weg, jouw paard of pony zal vlekkeloos zijn. Verbluffend resultaat.

EHBO tas

€28,90
Een sterke practische tas. Ideaal om al jouw NaturalintX producten in te stoppen; handig op stal, op het erf of op reis.

Watten

€9,25
Super zachte Naturalint-X watten van 100% puur katoen voor maximale absorptie.

Laminaze

€28,79
5 sterren behandeling voor een betere lifestyle. Paarden en pony's die op grasrantsoen staan hebben extra ondersteuning nodig om fit en gezond te blijven. Laminza biedt perfecte support.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies