Devils Relief

€19,02
Als het comfort voor de gewrichten van je paard en kwaliteit van zijn leven voor jou prioriteit heeft, zou je Devil's Relief moeten geven.
Luxe conditioning spray voor zachte, glanzende en klitvrije staart en manen. Verzorgt en ontwart de haren snel en gemakkelijk.

Melasse

€13,57
NAF Melasse is een relatief lage suiker, een gemakkelijke te gieten mengsel dat gemakkelijk kan worden toegevoegd aan het voer om de eetbaarheid te verbeteren.

Magic Vloeibaar

€42,47
Magic bevat een mengsel van magnesium en traditionele kruiden die erom bekend staan dat zij het vertrouwen en de concentratie kunnen bevorderen. Deze mix van magnesium en kruiden van Magic helpt het paard te ontspannen en geeft hem vertrouwen.

Citronella Spray

€15,00
Langdurig effectieve Citronella insecten spray voor de zomervacht van paarden.

Wrap

€3,25
Een samenhangend elastische steunverband, speciaal ontworpen om wondverband voorzichtig en effectief op zijn plaats te houden.
Dit siliconen NAF Off Citronella Label is gemaakt met citronella olie. Het unieke ontwerp houdt de citronella olie in een speciaal compartiment vanhet label waardoor het zeer duurzaam, waterdicht en gemakkelijk te gebruiken is.
Verfrissend, natuurlijk geurende zuivere body wash voor paarden. Doel: insecten op afstand houden.

Neatsfoot Oil

€8,50
De traditionele keuze van zadelmakers. Een snelwerkende olie om uitgedroogd en broos leer te voeden en te rehydrateren. Ideaal voor het verzachten van nieuw of verwaarloosd tuigage. Tast stiksels niet aan.

EnerG

€28,28
Deze ijzerrijke, snelwerkende, goedgekeurde vloeibare formule is ontworpen om de prestaties van hardwerkende sportpaarden te verbeteren. Voorkomen loomheid, bloedarmoede, ijzerrijk paarden supplement.

Laminaze

€28,79
5 sterren behandeling voor een betere lifestyle. Paarden en pony's die op grasrantsoen staan hebben extra ondersteuning nodig om fit en gezond te blijven. Laminza biedt perfecte support.

Zeewier

€19,02
Zeewier is vooral aanbevolen wanneer er te weinig krachtvoer in het dieet zit, waardoor er een tekort kan ontstaan aan vitaminen en mineralen. Het is ook een ideale aanvulling voor tarwe intolerante paarden.
Vijf sterren behandeling voor gezonde flexibele gewrichten

Citronella Gel

€15,00
Langdurig effectieve Citronella gel voor de zomervacht van paarden en pony's.

Haylage Balancer

€34,14
Ideaal voor paarden die moeite hebben met de verwerking van kuil.
Dit is een volledig natuurlijk supplement om te helpen bij de opname van ruwvoer, terwijl het tevens helpt om gezonde, comfortabele darmen te behouden.

Hoof Moist

€17,95
Profeet Hoof Moist is een op water gebaseerde, vochtinbrengende gel die zorgt voor een goede vochtbalans van de hoef. Bevat tea tree olie.

Superflex Vast

€32,70
Vijf sterren behandeling voor gezonde flexibele gewrichten.

Electro Salts

€28,02
Electro Salts
Effectieve aanvulling van lichaamszouten die door zware inspanning of warm weer verloren zijn gegaan. Bevat vier essentiële zouten in een glucose basis voor een goede opname. Aanvulling na zweten, warm weer of hard werk.
Ondersteunt de spierfunctie en prestaties van je paard. Supplement bij tekorten van o.a. selenium (verschilt geografisch) en lysine. Ook om de vruchtbaarheid in de fokkerij te ondersteunen.

Vita Ferrin

€20,40
VitaFerrin is rijk aan ijzer en verrijkt met vitaminen en mineralen om training en prestaties te maximaliseren. Het bevat yucca en echinacea die het immuunsysteem ondersteunen. Geef vitaFerrin om topprestaties te handhaven.

MagicVast

€32,70
Magic bevat een mengsel van magnesium en traditionele kruiden die erom bekend staan dat zij het vertrouwen en de concentratie kunnen bevorderen. Deze mix van magnesium en kruiden van Magic helpt het paard te ontspannen en geeft hem vertrouwen.

Recover

€22,70
Een antioxidant formule om spieren te ontspannen. Ideaal na zware inspanning en wedstrijden.
Ondersteunt het proces van natuurlijk herstel.

Show Off

€11,80
Voor alle vuile paarden en pony's in de wereld, die echt schoon en knap willen zijn, hebben we deze fantastische shampoo die niet alleen dieper reinigt maar ook de glans helderder maakt; het ruikt bovendien ook heerlijk!
Five Star Optimum optimaliseert zowel vezelrijke dieten als prestatie dieten. Het is zowel geschikt voor de familie pony als voor het topsport paard.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies