Haylage Balancer

€34,14
Ideaal voor paarden die moeite hebben met de verwerking van kuil.
Dit is een volledig natuurlijk supplement om te helpen bij de opname van ruwvoer, terwijl het tevens helpt om gezonde, comfortabele darmen te behouden.

Devils Relief

€19,02
Als het comfort voor de gewrichten van je paard en kwaliteit van zijn leven voor jou prioriteit heeft, zou je Devil's Relief moeten geven.

Vita Ferrin

€20,40
VitaFerrin is rijk aan ijzer en verrijkt met vitaminen en mineralen om training en prestaties te maximaliseren. Het bevat yucca en echinacea die het immuunsysteem ondersteunen. Geef vitaFerrin om topprestaties te handhaven.

Melasse

€13,57
NAF Melasse is een relatief lage suiker, een gemakkelijke te gieten mengsel dat gemakkelijk kan worden toegevoegd aan het voer om de eetbaarheid te verbeteren.
Ondersteunt de spierfunctie en prestaties van je paard. Supplement bij tekorten van o.a. selenium (verschilt geografisch) en lysine. Ook om de vruchtbaarheid in de fokkerij te ondersteunen.

Magic Vloeibaar

€42,47
Magic bevat een mengsel van magnesium en traditionele kruiden die erom bekend staan dat zij het vertrouwen en de concentratie kunnen bevorderen. Deze mix van magnesium en kruiden van Magic helpt het paard te ontspannen en geeft hem vertrouwen.

Biotin Plus

€25,30
Biotin Plus is voor het onderhouden van gezonde hoeven.
Luxe conditioning spray voor zachte, glanzende en klitvrije staart en manen. Verzorgt en ontwart de haren snel en gemakkelijk.
Kan gebruikt worden als een snel en eenvoudige één-staps reinigingsmiddel om vuil en vet te verwijderen en het leer te verzachten, maar ook voordat je Leather Food of Leather Balsem gebruikt.

Pink Senior

€36,09
Pink Senior helpt balans te brengen in de voeding en het spijsverteringsstelsel, het stelt jouw paard in staat om voeropname maximaliseren. Aanbevolen voor alle oudere paarden/pony's, ongeacht of ouderdom al zichtbaar is of niet.

Laminaze

€28,79
5 sterren behandeling voor een betere lifestyle. Paarden en pony's die op grasrantsoen staan hebben extra ondersteuning nodig om fit en gezond te blijven. Laminza biedt perfecte support.
Himalaya liksteen, die zorgt voor de noodzakelijke zoutaanvulling in de zuiverste vorm.
Je paard zal automatisch de juiste dosering opnemen.

GastriAid

€46,79
Helpt op een natuurlijke manier de gezondheid van de maag te bevorderen en het PH-evenwicht in de darmen te behouden. Kan helpen bij klachten door stress.

Pink Powder

€31,67
Perfecte voeding balans met NAF In the Pink Powder. Het is een unieke, geconcentreerde formule, met behulp van gisten en probiotica ontworpen om de darmwerking en het natuurlijke verteringsproces te optimaliseren.

Lijnzaadolie

€15,53
Lijnzaadolie ondersteunt de algemene gezondheid en onderhoudt een rijke, natuurlijke glans. Rijk aan omega 3-vetzuren, (met name linolzuur en alfa-linoleenzuur) die met de lijnolie zal weerspiegelen in een prachtige glanzende vacht.

D-Tox

€38,90
Mix van krachtige anti-oxidanten, nuttig voor de gezondheid van hardwerkende paarden, paarden die veel op transport zijn, na diverse problemen. Om opeenhoping vrije radicalen te voorkomen,
herstel natuurlijk evenwicht.

Citronella Wash NAF Off

Sale
€9,95 €8,95
Verfrissend, natuurlijk geurende zuivere body wash voor paarden. Doel: insecten op afstand houden.
Een unieke, zachte formule om lederwaren mee te reinigen en te verrijken. Haalt vuil en vet weg en verzacht het leerwerk.
Voor soepelheid en conditie van de vacht
Voor het dagelijks onderhoud van gezonde gewrichten

Ice Cool

€29,72
Ice Cool is ontwikkeld om op een natuurlijke manier pijnlijke, gespannen, en vermoeide benen en pezen na zware inspanning af te koelen en te ontspannen.

Kof Eze

€19,43
Kalmeren luchtwegen, Naf drankje tegen irritatie luchtwegen

Respirator Boost

€28,28
Respirator levert waardevolle ondersteuning van het systeem van de luchtwegen/longen/adem-haling (mucosale immuunsysteem) en de bloedvaten die de longen omringen. De etherische oliën in de boost helpen de luchtwegen schoon te houden.
Voor een evenwichtige groei van het veulen: Supplement voor de fokmerrie vanaf 3 maanden voor de geboorte tot drie maanden na de geboorte van het veulen. En supplement voor het veulen tot hij 4 jaar oud is.
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies