EQUI-FLECTOR®-reflecterende Caphoes

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EQUI-FLECTOR
€ 18,99 Incl. btw
Artikelnummer:
852

EQUI-FLECTOR®-reflective Hat Cover
Top of your brightest 'be seen' outfit wit a EQUI-FLECTOR® hat cover to stay as visible as possible in poor light conditions or when road riding. Brightly coloured with reflective stars.

Size
Onesize, fits 53-62 cm hat

Colours
Yellow
Pink

90% nylon, 10% spandex


Kleuren
Pink
Yellow


Maat
Onesize

Veiligheid
Ongeacht het tijdstip, de tijd van het jaar of de heersende weersomstandigheden is het noodzakelijk dat paard en ruiter zo zichtbaar mogelijk blijven.  

Rijders en paarden moeten fluorescerende / reflecterende kleding gebruiken tijdens het rijden op of naast de weg. Tijdens het rijden op de weg zal de ruiter namelijk door automobilisten tot drie seconden eerder worden gezien dan iemand zonder. Paard- en ruiterkleding moet schoon, stevig bevestigd en onbelemmerd zijn.

Voor het beste resultaat moeten kledingstukken zo schoon mogelijk en in topconditie worden gehouden. Het wordt aanbevolen kledingstukken zorgvuldig weg te bergen tussen gebruik om contact met vuil te verminderen en daarmee de frequentie van het wassen, waardoor stoffen na verloop van tijd kunnen vervagen, laag te houden. Zie het etiket voor volledige wasinstructies.0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies