Body Protector Performance

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Shires
€ 99,50 Incl. btw
Artikelnummer:
6510

Body Protector Performance


Deze Beta goedgekeurde performance Body Protector voldoet aan de BETA Safety Standard voor Horse Riders Body and Shoulder Protectors (2009) en EN13158: 2009.

Een val, een trap of vertrapping kan resulteren in kneuzingen, snijwonden, breuken, beschadiging van de inwendige organen, en zeker ook van jouw vertrouwen. Het dragen van een goede lichaamsbeschermer kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de gevolgen van schade door een ongeval.

Deze Shires Performance Body Protector behaalt een goede balans tussen veiligheid en comfort om de rijder zelfverzekerd te laten voelen tijdens het rijden met een paard of pony. Het  dichte, schokabsorberende schuim aan de binnenkant, buigt om jouw lichaam om een nauwe, maar toch heel comfortabele pasvorm te verkrijgen, terwijl de beschermende buitenmantel een barrière biedt om de impact van een val en penetratie / beschadiging van voorwerpen zoals rstenen, hekwerken, takken etc.  te helpen afbakenen.

Omdat de protector verstelbaar is aan de schouders, aan de boven en aan de onderkant, wordt jouw protector persoonlijk maatwerk. Lees goed de instructie die we erbij leveren. Aan de voorzijde zit een gemakkelijk te bedienen ritssluiting. afsnijden aan de onderkant, afwisselende dikte om de massa aan de zijkanten te verminderen.

BS EN 13158:2009
BETA 2009 Level 3
CE Approved

CE BS EN 13158: 2009 Beschermende kleding - Beschermende jassen, lichaams- en schouderbeschermers voor paardrijden: Voor paardenrijders en voor paarden, en voor paardrijders

BETA 2009 niveau 3 Paars Etiket


Kinder maten   A=Borst, B=Heup en C=Over de schouder gemeten lengte (zie tekening)
Zorgvuldig metenTabel bepalen kindermatenMaten Volwassenen

Meet nauwkeurig jouw maten volwassenenTabel Maten Volwassenen0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies