Superflex Vast

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 32,70 Incl. btw
Artikelnummer:
45

Superflex 

Superflex is de juiste combinatie. Een wetenschappelijk uitgebalanceerde verhouding van gemakkelijk te absorberen Glucosamine en Chondroïtine, de hoogste kwaliteit MSM, plus de extra voordelen van een krachtige anti-oxidant formule, exclusief ontworpen om de opbouw van overtollige vrije radicalen rond het gewricht aan te pakken . 
Gewrichten van paarden hebben te maken met extreme krachten en het is algemeen bekend dat meestal het kraakbeen de eerste slijtage vertoont. De belangrijkste voedingsstoffen van kraakbeen, glucosaminesulfaat, MSM, chondroïtinesulfaat en hyaluronzuur (HA) zijn bekend om hun steun voor de gezondheid van zowel het kraakbeen, de gewrichtsvloeistof en de dikke olie rondom het gewricht. 
Onderzoek heeft aangetoond dat het voeren van een combinatie van de belangrijkste voedingsstoffen meer effect heeft dan wanneer je elke stof afzonderlijk voert. Het verkrijgen van de juiste combinatie is van cruciaal belang. Five Star Superflex bevat de juiste combinatie van essentiële voedingsstoffen in de optimale verhoudingen, ontwikkeld gedurende meer dan vijfentwintig jaar werken met paarden. 
Natuurlijke antioxidanten zijn ook opgenomen om synergetisch te werken met Glucosamine en MSM ter ondersteuning van gezonde gewrichten.

Gebruik
Door het voer vermengen.

Paarden: 13 g per dag 3 schepjes per dag
Sportpaarden: 25 g per dag 6 schepjes per dag
Pony's: 8 g per dag 2 schepjes per dag

Toedienen zolang als nodig is. Indien gewenst kunt u de hoeveelheid 3-10 dagen verhogen tot 25 g per dag en vervolgens weer verlagen tot 13 g per dag. De onderhoudsdosering kan aan de behoefte van het individuele paard aangepast worden.

Samenstelling
Glucosamine HCL, MSM, Bijproducten van knollen en wortels, l-Glutamine, Chondroïtine Sulfaat, Hyaluronzuur

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies