Slim

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 46,79 Incl. btw
Artikelnummer:
274

SLIM


Voor die paarden en pony's die alleen al van lucht te zwaar worden. Slim helpt deze dieren in de strijd om hun gewicht onder controle te houden zijn. De voor de hand liggende gedachte is om hun voeropname te verminderen, maar dit kan leiden tot vitamine en mineralen tekorten. Hier komt Slim tot zijn recht. Slim is een natuurlijke en zeer smakelijk gewichtsbeheersing supplement, bedoeld om de essentiële microvoedingsstoffen te verstrekken aan die paarden en ponies die op een beperkt dieet staan.
De unieke mix van ingrediënten werkt in synergie met stofwisseling stimulerende zee-extracten (zeewier, stimuleert spijsvertering en helpt vet verbranden), die de dagelijks noodzakelijke essentiële vitaminen en mineralen, en natuurlijke antioxidanten leveren. Ondersteunen de werking van insuline en een normale bloedsuikerspiegel bij paarden en pony's gevoelig zijn voor gewichtstoename. Kortom het helpt gewicht verliezen op een natuurlijke manier. Slim zou gebruikt moeten samen met een gecontroleerd dieet en het is logisch dat ook beweging belangrijk is bij dit proces.

Niet aanbevolen voor drachtige merries.
  
Gebruik  gram per dag/scheppen per dag
Paarden
> 600 kg     165/3
400-600 kg     110/2
Tot 400Kg 55/1

Een 90ml maatschep is ongeveer 55 gram.

(Gluten en granen vrij)

Beschikbare verpakkingen
3.3kg.
Een 3.3kg pot gis bij 110 gram per dag genoeg voor ongeveer 30 dagen.

Samenstelling
Gras, Zeewier, zonnebloempitten, sinaasappelschil (rijp), Wortel (gedroogd), Rozenbottel schelpen, Magnesiumoxide, Kurkuma, Mint, Blackberry bladeren, Koolzaadolie, Bosbessen. 

Analyse
Ruw eiwit 9,9%
Ruw vet 4,6%
Ruwe as 15,0%
Ruwe celstof 33,9%
Natrium 12.590 mg / kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies