Love the Skin he's in Skin Wash

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 51,20 Incl. btw
Artikelnummer:
208

Skin wash, Love the Skin he's in Skin Wash


Dit volledig natuurlijke huid wasmiddel biedt de eerste klas behandeling die de huid van je paard verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera, ontworpen om ondersteuning te bieden voor een beschadigde of uitgedaagde huid, aangetast door bulten, builen, uitslag of lichte irritaties. Dit 3 in 1 product zorgt voor een optimale huidverzorging hoe je er ook voor kiest om het te gebruiken op jouw paard. Als een warme handdoek wasbeurt na het knippen, of voor een grondige schoonmaakbeurt (hotwash), een koude wasbeurt voor een verfrissende reiniging om zweet, vet en stof te verwijderen uit de vacht (Cool Wash), of rechtstreeks op de huid aangebracht in een geconcentreerde vorm om specifieke aandachtspunten aan te pakken. 

Elke 1L fles Skin Wash wordt geleverd met een GRATIS NAF Deep Cleansing handdoek.

Warme handdoek was
Perfect voor een grondige schoonmaakbeurt, of na het knippen. Meng 1 dop in 5L van warm water (niet kokend). Dompel de Deep Cleansing handdoek in water en wring het ui, tot hij nog genoeg vochtig is. Maak een cirkelvormige beweging om het vocht stevig in te werken in de vacht.


Cool Wash
Reinigend en verfrissend na het sporten. Aanbevolen om een gezonde huid vooral te ondersteunen wanneer het uitgedaagd is seizoensgebonden reacties. Meng 2 dopjes in 10L koud water en gebruik het om het paard te volledig wassen met behulp van een spons. Verwijder het teveel met een zweetmes.

NAF raadt aan om voorafgaand aan het eerste gebruik eerste een klein stukje te proberen. Alleen Voor uitwendig gebruik bij dieren.

Geconcentreerd gebruik
Gebruik onverdunde Skin Wash voor hardnekkige gebieden. Giet Skin Wash op een spons of doek en pak dan rechtstreeks het getroffen gebied. Voor het beste resultaat gebruik je de bijgeleverde NAF Deep Cleansing handdoek. Laten drogen.

NAF raadt bij elk van deze toepassingen aan om voorafgaand aan het eerste gebruik eerst een klein stukje te proberen. Alleen voor uitwendig gebruik bij dieren.  

Beschikbare verpakking
1L

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies