Profeet

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 44,42 Incl. btw
Artikelnummer:
133

PROFEET

Deze supplementen zijn uniek omdat ze niet alleen voedingsstoffen vertrekken die direct de gezondheid van de hoef ondersteunen maar omdat zij ook voedingsondersteuning geven voor een gezonde leverfunctie. De leverfunctie is van fundamenteel belang voor een gezonde groei van de hoef.
Biotine wordt gecombineerd met een rijk zwavel complex van Methionine, Cysteïne en MSM, mineralen zoals calcium en zink, en een breed spectrum van natuurlijke aminozuren en essentiële vetzuren. Ontwikkeld door veterinaire wetenschappers, met de hulp van vooraanstaande hoefsmeden, biedt PROFEET de meest geconcentreerde, snel werkende, nutritionele ondersteuning voor een kwalitatieve groei van de hoef.
De hiervoor genoemde voedingsstoffen in PROFEET werken in synergie met de natuurlijke anti-oxidante ingrediënten in de formule, zo heeft NAF een hoef supplement gecreëerd dat alle andere opties veruit overtreft.

Gebruik
Paarden
> 600 kg: 44 g per dag 4 schepjes per dag
400-600 kg: 33 g per dag 3 schepjes per dag

Pony's 22 g per dag 2 schepjes per dag

Door het voer vermengen.
Het wordt aanbevolen Pro Feet minimaal 12 weken achtereen te gebruiken.
Geleidelijk introduceren als uw paard een moeilijke eter is.

Samenstelling
Bijproducten van fruit, Calcium carbonaat, Maïsgries, Aromatische en smakelijke kruiden, MSM, Bijproducten van oliehoudende vruchten, Lysine, Zinksulfaat, Ascorbinezuur, Methionine, Saccharomyces cerevisiae (LBS 493.94. 1,25x106 kve/g), Witte minerale olie, Bijproducten van knollen en wortels, Gehydrolyseerd lecithine, Vitamine B6, Biotine (2%), Calcium pantothenaat.

Hoeveelheid Biotine per dag
Grote paarden 30 mg
Paarden 23 mg
Pony's 15 mg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies