Naturalint-X Kompres

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 8,74 Incl. btw
Artikelnummer:
149

Kompres Naturalint-XDe NaturalintX kompres is een sterk absorberende multi-gelaagde dressing geïmpregneerd met het natuurlijke kompresmiddel Tragacanth en met boorzuur, een milde, natuurlijke desinfecteerder. Tragacanth wordt actief als het nat is en onttrekt vuil en puin aan de wond, terwijl het tevens helpt om een vochtige, schone omgeving te bewaren om de natuurlijke genezing van de huid en het weefsel te ondersteunen. De antiseptische kwaliteit van Boorzuur houdt de omgeving schoon en vrij van ongewenste kiemen.


Gebruik

Koud kompres

Doe eerst het kompres eerst in gekookt water, daarna goed laten afkoelen, alvorens het op het getroffen gebied te leggen. Het kompres kan ook verder worden gekoeld, door het in zijn buitenste plastic zak in de koelkast te leggen.

Warm Kompres
Snijdt het kompres op maat en plaats het in een ondiepe bak met water dat gekookt heeft en is afgekoeld tot handwarme temperatuur. Eenmaal verzadigd, knijp je voorzichtig het overtollige water uit het kompress. Leg vervolgens het vochtige kompres op het getroffen gebied met de plastic rug aan de bovenzijde. Gebruik een NaturalintX Wrap wikkel om het kompres op zijn plaats te houden.

Droog Kompres
Leg het kompres op het getroffen gebied met de plastic zijde naar boven. Gebruik een NaturalintX Wrap wikkel om het kompres op zijn plaats te houden.

LET OP: Maak het gebied grondig schoon voordat je het Naturalint-X kompres aanbrengt. Maak je handen zowel voor als na het aanbrengen gronig schoon. Breng de Naturalint-X wikkel of bandage niet te strak aan omdat dan het proces ernstig kan worden beperkt. Het is een veterinaire goedgekeurd kompres. Het moet ten minste elke 12 uur worden vernieuwd en mag niet worden gebruikt in combinatie met een andere medische toepassing/voorbereiding tenzij anders geadviseerd door een dierenarts.

LET OP: Zorg dus dat het kompres handwarm is en niet te koud of te heet. Test het water op je eigen huid voorafgaand aan het plaatsen. Beide uitersten van warmte en koude kan gevaarlijk zijn voor jouw paard.

LET OP: Om verstikkingsgevaar te vermijden houdt de verpakking buiten bereik van baby's en kinderen. Alleen voor uitwendig gebruik bij dieren.  


Samenstelling

Actieve Ingrediënten: Warm Kompres: Koud kompres: Droog kompres:
Actieve Ingrediënten:
Elke kompres bevat:
Tragant 6g,
Boorzuur 2g.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies