NAF Kompleet Supplement

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 20,98 Incl. btw
Artikelnummer:
G60.15

NAF KOMPLEET SUPPLEMENT

Een breed spectrum aan vitaminen en mineralen tot één supplement geformuleerd voor paarden of pony's die licht tot matig zwaar werk verrichten. Een vezelrijk dieet is normaal voor het paard, zijn darmen zijn immers gewend aan natuurlijke begrazing en functioneren daar prima op.

Over het algemeen zullen veel recreatie paarden uit begrazing en voer alleen al voldoende energie halen om het werk te kunnen doen en conditie te behouden. Toch krijgen ze dan waarschijnlijk niet alle micro-voedingsstoffen die nodig zijn om structureel gezondheid en vitaliteit bieden. Dat komt omdat we met de manier waarop onze paarden leven de natuur niet voldoende kunnen nabootsen.

Vitaminen en mineralen zijn bijzonder waarschijnlijk minder aanwezig in standaard voer, zoals hooi of voordroogkuil, en de begrazing is ook vaak verre van optimaal, en anders dan in de vrije natuur: zoals nauw begraasde paddocks, snel groeiende grassoorten, te vaak in dezelfde weide, en in gebieden met een hoge regenval.
 

Gebruik

Dagelijks toe te voegen. Voor fokmerries beveelt NAF aan om het NAF Merrie, Veulen & jongvee supplement te voeden.

Paard

Arbeid 60-75 g per dag 2-2,5 schepje per dag
Rust 30-60 g per dag 1-2 schepje per dag

Pony

Arbeid 30-60 g per dag 1-2 schepje per dag
Rust 30 g per dag 1 schepje per dag

Bij voorkeur 's avonds aan de laatste portie voer toe te voegen, aangezien de opname tijdens de rustperiode beter is. Voor jonge opgroeiende paarden en fokmerries wordt NAF Youngstock Supplement aanbevolen.

Een 50ml lepel is ongeveer 30gram Supplement. 

Samenstelling

Tarwevoermeel, dicalciumfosfaat, gekookte maïs, biergist, wei eiwit poeder, natriumchloride, weipoeder, magnesiumoxide, mineralen, vitaminen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies