MSM

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 27,25 Incl. btw
Artikelnummer:
9

MSM

MSM is essentieel voor de gezondheid en de elasticiteit van het bindweefsel rond de gewrichten. Zwavel is een essentieel onderdeel van alle levende cellen, met inbegrip van aminozuren, vitaminen en kraakbeen. Echter vele bronnen van zwavel worden niet efficiënt opgenomen en gebruikt door het paard. Methyl sulphonyl methaan (MSM) is zwavel in organische vorm zoals gevonden in de natuurlijke voeding van het paard (met inbegrip van gras en bomen), maar verdwijnt grotendeels bij de productie van hard veevoeder en geconserveerde voedergewassen. Daarom schiet de voeding van paarden die op stal staan waarschijnlijk een tekort in deze belangrijke voedingsstoffen. MSM is rijk aan biologisch beschikbaar zwavel, essentieel voor de gezondheid van zachte weefsels, pezen, ligamenten en spieren.
Voeren van MSM in de aanbevolen hoeveelheden geeft de zekerheid dat het juiste niveau van zwavel wordt gegeven aan die gebieden waar het het meest nodig is: zoals de zachte weefsel elementen van het gewricht.
NAF gebruikt alleen de beste kwaliteit MSM, die van UFAS *) erkende leveranciers om een kwalitatief hoogwaardig en veilig product te garanderen.


*) UFAS is gebaseerd op de HACCP-beginselen, een systeem oorspronkelijk ontwikkeld door ruimtevaartorganisatie NASA, maar nu het fundament van de EU Food and Feed wetgeving.
  

Gebruik
Paarden
Onderhoudsdosering: 8-24 g per dag 1-3 schepjes per dag
Hoge dosering: 24-40 g per dag 3-5 schepjes per dag

Pony's
Onderhoudsdosering: 8-16 g per dag 1-2 schepjes per dag
Hoge dosering: 16-24 g per dag 2-4 schepjes per dag

Geef de hoge dosering de eerste 10 dagen van gebruik en tijdens wedstrijden en stress-situaties 4 dagen ervoor en 2 dagen erna.

Samenstelling
Methyl Sulfonyl Methaan, Zinksulfaat (<1%)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies