MagicVast

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 32,70 Incl. btw
Artikelnummer:
64

Magic Five Star  Five Star  CALMING

Magic is een magnesium kallmeerder. Het is een vijf sterren formule die een unieke combinatie van kruiden en voedingsstoffen bevat. Deze combinatie helpt het spierweefsel te ontspannen en ondersteunt de concentratie. Magnesium is een essentiële voedingsstof voor het welzijn van een paard, en een van de vele rollen van magnesium is de regulering van nerveuze spanning. Magnesium werkt dus ook op spierspanning. Bij een te laag magnesium gehalte kan een paard die spierspanning laten zien, het is dan een 'strakke' verschijning in zijn manier van doen en hij toont hij prikkelbaarheid of een gebrek aan vertrouwen. Het lage magnesiumniveau kan worden veroorzaakt door een gebrekkinge weide- samenstelling of gewoon door het eigen individuele metabolisme. Magnesium in het bloed kan ook worden verminderd door regelmatig reizen en competitiedruk. Magic is meer dan alleen magnesium, het bevat ook een mengsel van taditionele kruiden die erom bekend staan dat zij het vertrouwen en de concentratie kunnen bevorderen. Deze unieke ondersteunende mix van magnesium en kruiden van Magic helpt het paard alles wat er gevraagd wordt kalm en vol vertrouwenaan te pakken .

Opmerking:
NAF is blij te kunnen bevestigen dat het magnesium gebruik in Magic  niet in strijd is met FEI regels en dat het veilig is voor gebruik door alle paarden.

 
Gebruik
Paard & Pony onderhoud 25 - 50 g per dag 1 - 2 schepjes per dag
Paard & Pony hoge dosis 50 - 75 g per dag 2 - 3 schepjes per dag

1 maatschep = 25 gram

De dosering langzaam gedurende 5 dagen opbouwen.
Magic kan langdurig dagelijks bijgevoerd worden.
U kunt het gebruik aanpassen aan de behoefte van uw paard of pony.
Bij wedstrijden en extra stress kunt u ter versterking van het effect de dosis verhogen of een Instant Magic injector geven.

Samenstelling
Humulus lupulus (Hop), Passiflora incarnata (Passiebloem), Magnesiumoxide, Gras (op hoge temperatuur gedroogd), Calciumcarbonaat, Witte minerale olie, Magnesiumchloride, Biergist, Oligofructose (gedroogd), Foenegriek zaad
Toevoegingsmiddelen: Verteringsbevorderaar: Saccharomyces cerevisiae (Gist) CBS 493.94 4a1704 8,6x109 kve/kg

Analyse
Ruwe eiwitten 7,7%
Ruwe oliën en vetten 3,9%
Ruwe ash44,1%
Ruwe celstof 32,8%
Natrium 500 mg / kg

Additieven 
zie http://www.naf-equine.eu/uk/products/productDetail.jsp?detail_id=magic#

 


 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies