€ 42,47 Incl. btw
Artikelnummer:
68

Magic Vijf Sterren Vloeibaar  CALMING

Magic is een magnesium kallmeerder. Het is een vijf sterren formule die een unieke combinatie van kruiden en voedingsstoffen bevat. Deze combinatie helpt het spierweefsel te ontspannen en ondersteunt de concentratie. Magnesium is een essentiële voedingsstof voor het welzijn van een paard, en een van de vele rollen van magnesium is de regulering van nerveuze spanning. Magnesium werkt dus ook op spierspanning. Bij een te laag magnesium gehalte kan een paard die spierspanning laten zien, het is dan een 'strakke' verschijning in zijn manier van doen en hij toont hij prikkelbaarheid of een gebrek aan vertrouwen. Het lage magnesiumniveau kan worden veroorzaakt door een gebrekkinge weide- samenstelling of gewoon door het eigen individuele metabolisme. Magnesium in het bloed kan ook worden verminderd door regelmatig reizen en competitiedruk. Magic is meer dan alleen magnesium, het bevat ook een mengsel van taditionele kruiden die erom bekend staan dat zij het vertrouwen en de concentratie kunnen bevorderen. Magic vloeistof heeft het voordeel dat het makkelijker de werkzame bestanddelen uit de kruiden haalt, waardoor ze gemakkelijker beschikbaar komen om opgenomen te worden door jouw paard. 
Deze unieke ondersteunende mix van magnesium en kruiden van Magic helpt het paard om bij alles wat er gevraagd wordt dit kalm en vol vertrouwen aan te pakken . 


Gebruik

Paarden & Pony's
Onderhoudsdosering: 25 ml per dag
Hoge dosering: 50 ml per dag

Instantmagic: incidenteel 

Goed schudden voor gebruik.

U kunt het gebruik aanpassen aan de behoefte van uw paard of pony.
De hoge dosering kan gegeven worden gedurende 3-10 dagen in geval van acute stresssituaties als wedstrijden, scheren, trailervervoer etc..

NAF Magic 5 Star Vloeibaar kan langdurig dagelijks bijgevoerd worden.

Samenstelling
Kava Kava, Sint-Janskruid, Passiebloem, magnesiumchloride, pepermunt smaak, propionzuur, kaliumsorbaat, xanthaan gom.

J Haakman Geplaatst op 3 Juni 2017 at 16:29

Super product! Wij geven dit nu enkele weken aan onze pony en ze doet het er super op! Scherpe randje is er van af. Ze heeft veel meer concentratie met rijden en loopt een stuk minder te hinniken tijdens het werk. Ook nu ze hengstig is werkt het product super!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies