Leather Quick Clean

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 8,50 Incl. btw
Artikelnummer:
282

Leather Quick Clean


Deze snelle tuig cleaner maakt gemakkelijk werk van het schoonmaken van vuil leerwerk. Gewoon de spray direct op het vervuilde leer spuiten en vet, zweet en vuilresten moeiteloos wegvegen. Bij het reinigen van sterk vervuild tuig laten inwerken op het oppervlak van het leer en een paar minuten wachten voordat je het er af veegt. Sneldrogend. Zal stiksels niet aantasten en niet overmatig uitdrogen.
Voor het beste resultaat opvolgen met een toepassing van Leather Balsem, Leather Food, Leather Soft Soap of Leather Saddle Soap.

Gebruik:
Goed schudden voor gebruik. Spray direct op leder en eenvoudig schoon te vegen. Bij het reinigen van sterk vervuilde overstag laten inwerken op het oppervlak van het leer voor een paar minuten voor het afvegen. NAF raden een kleine patch-test in een niet zichtbaar deel voorafgaand aan het eerste gebruik. Let op: Niet gebruiken op onverharde aniline, of onbehandeld leer, nubuck of suède.

Voor het beste resultaat te volgen met een toepassing van Leer Balsam, Leder Food, Leder Zachte zeep of Leather Solid Soap. Bewaar op een koele, droge plaats.

Beschikbare verpakking
500ml

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies