Laminaze

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 28,79 Incl. btw
Artikelnummer:
70

Laminaze

Paarden en pony's die op grasrantsoen staan hebben extra ondersteuning nodig om fit en gezond te blijven. Laminaze is een unieke mix van meer dan 40 ingrediënten gecombineerd met de belangrijkste darm ondersteuning, bio-beschikbare zwavel en gerichte voedingsstoffen. Het is een smakelijke formule om de hoefgezondheid te behouden en om het dieet en de levensstijl te verbeteren. Pre- en probiotica zijn opgenomen voor een stabiel, gezond darm milieu. Natuurlijke antioxidanten zijn aanwezig om de lever te ondersteunen. Bio-beschikbare zwavel (MSM) wordt aanbevolen voor de ondersteuning van een gezonde hoef groei en sterke zwavel behoefte in de kroonrand. Laminaze bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor de ondersteuning van gevoelige paarden, vooral als in de lente en de herfst sprake is van grote veranderingen in de grasgroei.

Gebruik
In het voorjaar bij sterke grasgroei, herfst vernaderende grasgroei, maar ook afhankeijk van het gevoelige paard het gehele jaar door te gebruiken.
Paarden en pony's
1e fase (7 tot 10 dagen)  50-75 gram per dag (2-3 scheppen)
daarna dagelijks             25-50 gram per dag (1-2 scheppen)
De hoeveelheid kkan aangepast worden aan de individuele situatie en is niet noodzakelijk gebonden aan gewicht.

Samenstelling
Methyl sulphonyl Methaan, Munt, Tarwe-eiwit, Gember, Biergist, Magnesiumoxide, Koolzaadolie, Plantaardige koolstof, Sinaasappelschil (rijp), Oligofructose (gedroogd), Calciumcarbonaat, Saccharomyces cerevisiae extract, Ornicha bessen, Roseship schelpen., Paardebloem bladeren , Distel zaden, Kurkuma, Wortel (gedroogd) Chlorella (gedroogd), Ginko bladeren, Rozemarijn, Zoethout, Artisjok bladeren

Meer informatie op aanvraag beschikbaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies