Instant Magic

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 20,98 Incl. btw
Artikelnummer:
64

Instant Magic Vijf Sterren Vloeibaar  Five Star   CALMING

Instant Magic maakt gebruik van bio-beschikbare magnesium in combinatie met een snelwerkende plantaardige basis voor een direct kalmerend effect. Instant Magic wordt aanbevolen voor paarden die alleen gekalmeerd moeten worden voor een directe korter durende omstandigheid/stressvolle situatieg. Zoals bijvoorbeeld een wedstrijd, scheren, transport of bezoek van de hoefsmid tandarts of dierenartseen hoge eisen het gebruik van een rustiger op een directe, korte termijn voor specifieke potentieel stressvolle situaties; zoals concurrentie, knippen, reizen of een bezoek van de hoefsmid of tandarts. Daarnaast kan het worden gebruikt als aanvulling op het kalmerende effect van een dagelijkse Magic supplement als en wanneer dat nodig is.
Opmerking: Magnesium gebruikt in Instant Magic is niet in strijd met FEI regels en is veilig voor gebruik door alle paarden.


Gebruik
Ca. 1 tot 1½ uur voor de wedstrijd of andere acute stress situatie de inhoud van 1 injector toedienen aan uw paard.

Bij een hoge mate van spanning/stress kunt u 2 injectoren toedienen: één op de avond ervoor en één op de dag zelf.
Een Instant Magic pasta is gedurende 4-6 uur werkzaam.

Hoelang van te voren u de injector geeft is afhankelijk van het stressmoment; voor het ene paard is dit het moment dat hij de ring in gaat, voor het andere paard is dat al de avond er voor als u de manen invlecht. U kunt dan ook de avond ervoor al een injector geven en dient er dan 1 tot 1½ uur voor het stressmoment nogmaals één toe.

Na een paar keer weet u hoe uw paard op de pasta reageert en kunt u de dosering aanpassen; u geeft dan bijvoorbeeld een halve pasta op de avond er voor in plaats van een hele. De hoeveelheid die u geeft en hoelang van te voren u dit doet, is per paard verschillend en is niet afhankelijk van het gewicht van uw paard.

1 injector bevat 30 ml pasta.

Samenstelling
Magnesium chloride, Magnesium citraat.
Toevoegingsmiddelen: Piper methysticum G. Forst tinctuur (Kava Kava), Hypericum perforatum L. tinctuur (Sint-Janskruid), Passiflora incarnata L. tinctuur (Passiebloem), Vanilla planifolia G. Jackson extract (Vanille)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies