D-Itch

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
NAF
€ 46,79 Incl. btw
Artikelnummer:
85

D-Itch supplement, Love the Skin D-Itch

Door het verbeteren van de voeding kunnen we de eigen natuurlijke afweer van het paard ondersteunen. D-itch is speciaal ontwikkeld om het paardte helpen bij het vechten tegen zeer onaangename voorjaar en zomer huidaandoeningen.Dit D-Itch supplement biedt een unieke mix van wetenschappelijk aangetoonde natuurlijke antioxidanten om de opbouw van de vrije radicalen die geassocieerd worden met jeukende geïrriteerde huid tegen te gaan. D-Itch bevat ook kruiden en voedingsstoffen om de sterke en gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Voor optimale ondersteuning start je tijdig vooraf met de verbetering van het dieet van je paard door toevoeging van het D-itch supplement. Vooraf, dus voor het begin van de dreiging, zodat de belangrijkste voedingsstoffen al tijdig zijn opgenomen in het systeem.

Gebruik
Paarden en pony's     gram per dag/scheppen per dag
Eerste 7-14 dagen      52/4
Onderhoud       26-39/2-3
Weinig onderhoud     13/1

Herhaal de intensiteit van de eerste 7 dagen als dat nodig is. Geleidelijk toevoegen als het om kieskeurige eters gaat.  Idealiter introduceren in het voorjaar voorafgaand aan het opbouwn van de insecten problemen.

Beschikbare verpakking
780g

Een 780gram verpakking is bij 26 gram per dag genoeg voor ongeveer 30 dagen.

Samenstelling
Zoethout, sinaasappelschil (rijp), Ginger, tarwe-eiwit, Thorowax, Methyl sulphonyl methaan, Omicha bessen, Skullcap, Distel zaden, Ginseng (Siberische), Zwarte peper. 

Analyse
Ruw eiwit 17,5%
Ruw vet 2,4%
Ruwe as 4,4%
Ruwe celstof 16,4%
Natrium 970 mg / kg


 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies