Paarden bodywarmer

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Equi Cool Down
€ 215,00 Incl. btw
Artikelnummer:
6000

Equi Cool Down Paarden body pakking

Voor koelontspanning na het sporten of tijdens warm weer. Ideaal voor paarden die lijden aan Anhidrose (onvermogen om normaal te zweten) of andere hitte gerelateerde syndromen. Kan de symptomen aanzienlijk verlichten bij onder meer hoefbevangenheid, allergieën, warmteregeling problemen, de ziekte van Cushing of inflammatoire aandoening van de luchtwegen Flexibele, verstelbare been en borst banden houden de pakking op zijn plaats zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Herbruikbaar.

Grootte, one size: 160 x 150 cm (past tot stokmaat ca 180)

Kleur: Blauw

Het Equi Cool Down assortiment maakt gebruik van geavanceerde multi-fiber weefsel textiel-technologie
gecombineerd met een natuurlijk plantenextract en gewoon water om slim onmiddellijke koeling en daarmee ontspanning/verzachting voor paard en ruiter te creëren. Vanuit de sportarena ontwikkeld, ideaal voor zowel de recreatieve als de professionele ruiter, en voor therapeutische behandeling en acclimatisatie.
Eenvoudig te gebruiken. Geen speciale voorbereiding nodig: gewoon onderdompelen in koud water, uitwringen en toepassen. Luchtverplaatsing/wind reactiveert de verkoelende eigenschappen als uitgebreid gebruik noodzakelijk is.

Herbruikbaar.

Handwas of machinewas (koel) met een mild schoonmaakmiddel.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies