Blenheim Outline Training Hulpmiddel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Blenheim
€ 42,50 Incl. btw
Artikelnummer:
443G

Blenheim Outline Training Hulpmiddel

Deze slimme trainingshulp plaatst een zachte, neerwaartse druk op het bit en dat alleen wanneer het paard zijn hoofd te hoog opheft, eerder bemoedigend dus, dan hem in een houding te dwingen. Het rubberen bungee gedeelte rekt uit, waardoor spanningen en schokken worden verminderd. Zodra het hoofd is neergelaten, komt de druk vrij en wordt het paard beloond.
Helpt acceptatie van het contact te bereiken, verbetert de souplesse in de rug door een betere aanleuning en moedigt een constante aanleuning aan. Zowel handig bij het longeren als tijdens het rijden.

Clip-on bit bevestiging en op maat verstelbaar aan de onderzijde. 
Blenheim leer,
Roestvrijstalen fittingen.

Let op: gebruik hulpmiddelen voorzichtig!
Als je niet op de hoogte bent van het gebruik of het doel van een hulpmiddel vraag dan jouw leraar of een deskundige om hulp, zodat je zeker weet dat je jouw paard geen onnodig letsel of ongemak bezorgd. Traininghulpmiddelen moeten altijd deel uitmaken vabn een doordacht trainingsprogramma. 

Kleuren
Zwart
Havanna

Maat
Full

Gebruik training hulpmiddelen voorzichtig!
Als je niet bekend bent met het doel of de werking van een training hulp, raadpleeg dan jouw instructeur/trainer of een expert om ervoor te zorgen dat je jouw paard geen schade toebrengt of onnodig ongemak veroorzaakt.
Trainingshulpmiddelen moeten worden gebruikt als onderdeel van een doordacht trainingsprogramma.

Blenheim leerwerk
Het Blenheim gamma wordt gemaakt van uit de hand geselecteerd hoog kwaliteit leer, met de hand gesneden en genaaid door ambachtslieden. Dit redelijk geprijsde leerwerk heeft een lange levensduur als je het goed verzorgd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij werken zorgvuldig met cookies. Kijk gerust voor meer informatie op onze Privacy Policy pagina. Manage cookies